Premiile sunt stabilite și sunt non-schimbabil și netransferabile.

By 2 abril, 2019News
Comparte con tus amigos


Enviar

„Premier League este singurul motiv pentru care PFA obține bani, deoarece Premier League a fost în măsură să negocieze o înțelegere. „Oamenii care nu au nevoie într-adevăr PFA sunt jucatori din Premier League. Este într-adevăr League One și League doi jucători care obțin un beneficiu.

ULTIMELE ȘTIRI FOTBAL LIV-LEY STUFF Jake Livermore plase grevă superbe ca margine West Brom 3-2 Birmingham singur cu NU în jur de joc lui Claude Makelele o dată a promis să pună la Barcelona legenda in spital Live pe talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: comentariu flux live și a confirmat echipe live pe TS2 Portsmouth vs Sunderland: finala Checkatrade Trophy pentru a sparge record de prezență foarte amabila Man United la plata Molde £ 1m Imediat după numire nouă eră Ole Gunnar Solskjaer de Fotbal anunță Mark Billingham ca noul șef ia executiv de acțiune managerii din Premier League pregătit pentru a lua echipe de pe teren în cazurile de rasism “a făcut BIT său Fostul sef Scoția spune că va da lui Adam Johnson o„a doua șansă“,„eu încă mai cred în League One și League Two nivel este mult dincolo de salariul pe care oamenii intra http://1xbet.footballresultstoday.org/1xbet-romanesc/ in lumea de zi cu zi pe care noi trăiesc în sau cei mai mulți oameni trăiesc. „eu mă simt există o mulțime de schimbări care sunt necesare pentru PFA și eu încă mai susțin că nu știu de ce sunt ei e într-o industrie care nu cred că într-adevăr nevoie de ele.“
1 Pentru a vă da o mână cu obtinerea o reîmprospătare acasă, Deacon Jones au facut echipa cu talkSPORT pentru a vă oferi șansa de a restructura podelele la cea mai înaltă calitate, cu valoare de tichete de 500 £. Câștigătorul va primi, de asemenea, posibilitatea de a se bucura de o partidă de golf la Club Centurion cu fostul Leeds, Chelsea și Wimbledon Hardman transformat legenda Hollywood Vinnie Jones.

Pentru pardoseli la prețuri accesibile, de lux de marcă – vizita www.deaconjones.co.uk Termeni și condiții Prin intrarea în promoție, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții (aceste „Termeni și condiții“). Telefonând, mesaje text sau email-uri pentru a intra în Promoție sau completarea și depunerea unui formular de înscriere va fi, de asemenea, considera acceptarea acestor termeni și condiții.

Materiale promoționale legate de promovare, inclusiv toate informațiile cu privire la modul de a intra în promoție publicată de Promotorul (inclusiv pe social media, dacă este cazul) sau pe site-urile promotorului, se aplică, de asemenea, la promoție. În cazul unui conflict între oricare termeni menționați în astfel de materiale promoționale și acești termeni și condiții, acești Termeni și Condiții au întâietate. Participarea la Promoție 1. Locuitorii din Regatul Unit și Republica Irlanda, în vârstă de 18 ani numai, cu excepția angajaților și agenților Promotor sau Wireless Group Limited și orice alt mod în legătură cu funcționarea sau îndeplinirea Promoției (inclusiv sponsori terțe părți sau parteneri de promovare) și companiile respective asociate, afiliate sau subsidiare, și familiile imediate și membri ai gospodăriei tuturor acestor angajații și agenții.

2. Promoția începe la 12:01 (ora UK), la 4 martie 2019 și se închide la ora 23:59 pm (ora Marii Britanii) 31 martie 2019 ( „Promoția Perioada“). Orice intrările primite în afara perioadei de promovare vor fi anulate. 3. Participanții pot face un maxim de 1 intrare pe persoană, în perioada promoției. 4. Pentru a introduce, trebuie să completeze și să depună formularul de înscriere disponibil la http://www.talksport.com/competitions/ numai în timpul perioadei de promovare.

5. Mențiuni primite care nu sunt transmise prin intermediul metodei de intrare oficiale nu vor fi acceptate. Utilizarea de script, macro sau orice sistem automatizat pentru a intra în promoție este interzisă și intrările făcute (sau care par să fi fost făcute) folosind orice astfel de sistem poate fi tratat ca nule. Orice intrări ilizibile, incomplete sau frauduloase vor fi respinse.

6. Participanții trebuie să fie conștienți de faptul că acestea pot fi supuse unor taxe de date în funcție de propriile lor aranjamente individuale de acces la internet în cazul în care intră promovarea online sau prin e-mail. Câștigători și premii 7. Vor fi un câștigător. Un premiu pentru fiecare câștigător.

8. Câștigătorul va fi selectat în mod aleatoriu din toate intrările valide pentru această promoție primite în perioada promoției. Nu vor exista premii pentru ceilalți participanți. 9. Premiul este de 500 £ (cinci sute de lire) Deacon Jones voucher cadou, și o rundă de golf pentru 2 persoane la Centurion Club cu Vinnie Jones și Danny Deacon numai. Cadou voucher este valabil la www.deaconjones.co.uk la numai (a „Partener site-ul“).

Voucher cadou supuse unor termeni și condiții voucher cadou, găsit la site-ul partener și / sau pe voucher cadou. Schimbarea nu li se acordă atunci când se utilizează voucher cadou. Gift voucherul este valabil până la 30 iunie 2019 numai ( „Perioada de valabilitate“).

Nici o restituire în numerar în nici un caz, chiar dacă există orice sumă rămasă la sfârșitul perioadei de valabilitate. Gift voucherul nu este transferabil și nu pot fi vândute pentru oricine altcineva. Dacă achiziționați un produs / serviciu care costă mai mult decât valoarea voucher valoarea / rămasă din stânga a tichetului, atunci va trebui să plătească soldul.

Runda de golf este de a fi jucat la Club Centurion, Hemel Hempstead Road, Hemel Hempstead, St Albans, Hertfordshire, HP3 8LA, și include micul dejun, prânz, băuturi și utilizarea de cărucioare pentru copii. Această oportunitate trebuie să fie utilizat cu 12 luni de la primirea notificării de a câștiga premiul. prezență Vinnie Jones este în funcție de disponibilitate. 10. Premiile sunt stabilite și sunt non-schimbabil și netransferabile.

Nu există nici o altă alternativă numerar sau la premiul, în totalitate sau în parte. 11. Câștigătorul este responsabil pentru plata tuturor costurilor asociate care nu sunt menționate în mod specific în orice materiale promoționale sau de acești termeni și condiții, inclusiv (dacă este cazul) de transport, cazare, costuri de masa, bani de cheltuială, asigurarea și alte cheltuieli neprevăzute. taxele de livrare în afara continentală din Marea Britanie vor fi plătite de către câștigător.

Câștigătorii sunt, de asemenea, personal responsabil pentru orice cheltuieli personale sau accidentale, precum și orice TVA, pasive naționale și / sau locale fiscale suportate în acordarea sau utilizarea premiului. Prin participarea la Promoție, participanții sunt de acord ca premiul este acordat „ca atare“, și că nici Promotorul, nici oricare dintre filiala sa sau companiilor afiliate, face orice declarații sau garanții de orice natură în ceea ce privește premiul.

12. În cazul în care, din motive în afara controlului rezonabil promotorului Promotorul nu este în măsură să atribuie premiul așa cum este descris în acești termeni și condiții, Promotorul își rezervă dreptul de a acorda un premiu de natură similară și o valoare echivalentă, sau la propria sa discreție, valoarea în numerar a premiului. Promotorul își rezervă, de asemenea, dreptul de a acorda un premiu de natură similară și o valoare echivalentă, sau la libera sa alegere, valoarea în numerar a premiului, dacă la discreția sa rezonabilă, este necesar să se facă acest lucru.

Câștigătorul Anunțarea și acordarea premiului 13. Câștigătorii vor fi anunțați prin telefon sau folosind alte detalii de contact furnizate Promotorului în termen de 14 zile de la încheierea perioadei de promovare.